• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Microsoft Slovenija kmalu z novim generalnim direktorjem

S 1. septembrom 2013 bo vodenje slovenske podružnice Microsofta prevzel Robert Trnovec, dosedanji predsednik uprave podjetja S&T Slovenija. Na novem delovnem mestu bo nasledil Biljano Weber, ki bo odslej vodila Microsoftovo češko podružnico.

Robert Trnovec

Robert Trnovec ima več kot dvajset let izkušenj z delom v IT-panogi, od tega več kot deset let na vodilnih položajih. V podjetju S&T Slovenija je delal od leta 2007, pred tem pa je bil tri leta generalni direktor podjetja Hewlett-Packard Slovenija.

»Slovenski Microsoft je s svojo razvejano partnersko mrežo, zavezanostjo inovacijam in vrhunsko ekipo predanih strokovnjakov nepogrešljiv spodbujevalec razvoja slovenske IT-panoge in dodane vrednosti v celotnem gospodarstvu. Verjamem, da bo temu tako tudi v prihodnje, ko bomo slovenskim podjetjem z najboljšimi tehnologijami še naprej pomagali do uspeha na zahtevnem svetovnem trgu, domačim uporabnikom pa omogočili učinkovito delo in sproščeno zabavo kjerkoli in na vseh napravah,« je ob sprejemu nove funkcije povedal Trnovec.