• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Jaka Arh je novi direktor podjetja Dominatus

Jure Adlešič in Uroš Okorn, lastnika agencije za izdelavo in optimizacijo spletnih strani Dominatus, sta po 10-ih letih vodenje podjetja zaupala Jaki Arhu. Sama se bosta posvetila strategiji podjetja in premiku na globalne trge.

Jaka Arh je v preteklosti že vodil lastno podjetje, kjer je tudi kot naročnik uspešno sodeloval z Dominatusom, po priključitvi ekipi pa se je spoznal z vsemi delovnimi področji v podjetju. Ima dolgoletne izkušnje s področij prodaje, marketinga in klicnega centra.

»Veseli me, da sem se z zaposlenimi in lastnikoma tako odlično ujel in da sta mi zaupala to odgovorno nalogo. Vedno sem rad posegal po izzivih in tudi ta mi požene nekaj sveže krvi po žilah. Moja glavna naloga in tudi cilj v naslednjih letih bo, da kakovost naših storitev še povečamo, saj v našem poslu večinoma delamo preko priporočil, pri katerih pa je seveda najpomembnejše, da so stranke zadovoljne,« je povedal Arh. Prepričan je, da Dominatus sodi med boljša podjetja v Sloveniji v tej dejavnosti. »Kreativno strategijo za stabilnejše in še hitrejše napredovanje naših obstoječih in prihodnjih strank za leto 2020 z ekipo že izpopolnjujemo. V prihodnjih letih si želimo postati ekipa, s katerim bi si vsako podjetje želelo poslovnega sodelovanja .«