• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MSL z novima sodelavkama

Agenciji MSL, delu agencijske mreže Publicis Groupe Slovenia, sta se pridružili Sanja Radić, vodja integriranih projektov, in Lara Begič, ki bo skrbela za razvoj strategij in vsebin ter upravljanje družbenih medijev.

Sanja Radić, dozdajšnja mlajša vodja projektov v agenciji Saatchi&Saatchi, je poklicno pot začela na področju organizacije dogodkov v podjetju FUN4U. Pozneje se je kot asistentka vodje projektov pridružila agenciji Saatchi&Saatchi in pridobivala izkušnje pri izkustvenih projektih, kot sta »FerFud« in »Teden nezavržene hrane«. Letos je vodila peto različico projekta »FerFud Top Dog«.

Lara Begič, dozdajšnja zunanja sodelavka pri aktivnostih na družbenih omrežjih, je tudi blogerka za življenjski slog (Mainstream Chic) in ima izkušnje z družbenimi omrežji, odnosi z javnostmi, fotografijo, pisanjem blogov in organizacijo dogodkov. Kot študentka medijskih in komunikacijskih študij na Fakulteti za družbene vede je sodelovala tudi v Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi in pri organizaciji 21. Slovenske konference za odnose z javnostmi. Pred tem je delovala v agenciji Propiar pri razvoju strategij za družbena omrežja.