• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Red Orbit širi ekipo

Digitalni agenciji Red Orbit se je poleti pridružilo pet novih sodelavcev, to so Aline Vatovec Ferrigno, Roman Struna, Maja Kalaš, Tjaša Skubic in Andreja Šober.

Aline Vatovec Ferrigno je svojo karierno pot začela v Braziliji, specializirana pa je za priprave ekonomskih analiz in napovednih modelov. Pred prihodom na Red Orbit je pri Zemanti (del mreže Outbrain) skrbela za naročnike in programatično nativno oglaševanje. Analitičnemu oddelku se je pridružil Roman Struna, ki je pred tem deloval kot front-end in back-end razvijalec v podjetju Frodx. 

Andreja Šober prevzema funkcijo vodje projektov. Poklicno pot je začela na področju klasičnega marketinga in se kasneje usmerila v digitalno okolje. Oddelku za SEO se je kot strokovnjakinja za vsebinski marketing pridružila Maja Kalaš, ki je pred tem kot vodja projektov delala v agenciji Webmama.

Tjaša Skubic je okrepila oddelek za oglaševanje. Pred tem je izkušnje in znanje nabirala v digitalni agenciji Visionplus, kjer je bila odgovorna za pripravo strategij in vsebinski marketing.