• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dvojna okrepitev v agenciji April 8

Ekipa digitalne agencije April 8 je bogatejša za dve sodelavki, in sicer vodjo projektov Tjašo Tolj in tekstopisko Evo Bizjan.

Tjaša Tolj je pred prihodom v agencijo April 8 delala v finančno-tehnološkem podjetju Iconomi, kjer je bila od leta 2016 zaposlena kot vodja marketinškega oddelka in specialistka za marketing in komunikacije. V agenciji April 8 bo odgovorna za vodenje projektov, pri čemer bodo dobrodošle njene izkušnje s hitro rastočimi podjetji in naprednimi tehnologijami.

Kreativni ekipi agencije se je pri snovanju kreativnih rešitev in tekstopisju pridružila Eva Bizjan. Mlajša tekstopiska ima izkušnje predvsem s pisanjem različnih vrst besedil za spletne strani, na svojem novem delovnem mestu pa bo sposobnost prilagodljivosti naročnikom združila z veliko mero ustvarjalnosti, so prepričani v agenciji.

Naj pri tem še dodamo, da sta tako Toljeva kot tudi Bizjanova razpisani delovni mesti v agenciji April 8 zasledili v priljubljeni MM-ovi rubriki Delovna mesta tedna, kar dokazuje, da lahko zaposlovalci tudi z našo pomočjo pridete do najboljših kadrov.