• Facebook
  • Twitter
  • RSS

IABC Slovenija ima nov upravni odbor

S 1. decembrom 2018 je vodenje slovenske sekcije Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev (IABC) prevzel nov upravni odbor pod vodstvom mag. Nine Tomažin Bolcar (na fotografiji).

Foto: Bojan Šverko/arhiv MM

V upravnem odboru so še podpredsednica Lea Cimperman Acman, vodja odnosov z javnostmi v Adriatic Slovenica, Petra Rutar, lastnica podjetja PR Events&Coaching, Matej Črnjavič, svetovalec v Propiarju, Vita Kernel, akreditirana komunikatorka ABC iz Studia Kernel, in predstavnica študentov Ina Unuk.

»Sekcijo prevzemam z veliko mero spoštovanja do dela preteklega vodstva in odgovornosti za njen prihodnji razvoj. Prepričana sem, da lahko z dobro zastavljeno strategijo in zagnano ekipo naslovimo izzive, s katerimi se sooča sekcija. Pri tem bomo gradili na obstoječih dobrih praksah in izvedli nekaj novih projektov, predvsem pa v sekcijo želimo privabiti vrhunske slovenske strokovnjake s področja komuniciranja,« je ob imenovanju povedala mag. Nina Tomažin Bolcar.

V IABC Slovenija želijo vzpostaviti mrežo strokovnjakov iz različnih panog, ki bodo zagotavljali »najvišje standarde komuniciranja ter prispevali k razvoju strateškega komuniciranja v Sloveniji«. Za strokovni razvoj članov napovedujejo organizacijo številnih dogodkov ter povezovanje z regionalno in krovno organizacijo IABC.