• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Agencija 101 širi oblikovalski oddelek

Agenciji 101 so se pridružili umetniški direktor Ivan Momirov, spletni oblikovalec in načrtovalec Edo Nasufović ter oblikovalka Neja Kalan.

Foto: Peter Giordani

Ivan Momirov v agencijo prinaša izkušnjeiz številnih regijskih agencij, med njimi Saatchi&Saatchi Milano, Leo Burnett Beograd in Formitas BBDO. V Agenciji 101 kot umetniški direktor skrbi za celostne grafične koncepte in oblikovalsko odličnost. »Veliko prednost Agencije 101 vidim v povsem naravni zraščenosti agencije in ekipe z digitalno komunikacijsko realnostjo. Takšno razmišljanje nam omogoča ustvarjanje modernih rešitev, ki vztrajno premoščajo meje med digitalnim in analognim okoljem in se usmerjajo v relevanten stik s potrošnikom,« pravi Momirov.

Edo Nasufović je pred prihodom v Agencijo 101 ustvarjal v agenciji Grey Ljubljana, kjer je kot spletni oblikovalec in načrtovalec sodeloval pri številnih nagrajenih projektih agencije. 

Neja Kalan je kot multimedijska ustvarjalka sodelovala pri številnih umetniških projektih, nazadnje je bila del ustvarjalne ekipe dokumentarnega filma. V agenciji je prevzela vlogo multidisciplinarne oblikovalke.