• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Vodenje Renderspaca kot v. d. prevzema njen soustanovitelj Sašo Dimitrievski

Po treh letih se Karmen Lužnik poslavlja iz mesta direktorice podjetja Renderspace. V vlogi v. d. direktorja vodenje agencije začasno prevzema Sašo Dimitrievski, ki je tudi njen soustanovitelj. Novi direktor bo predvidoma izbran še v tem letu.

Renderspace, ki je del mednarodne mreže Pristopove skupine, s svojimi digitalnimi storitvami oskrbuje vodilne ponudnike produktov v industrijah, kot so telekomunikacije, bančništvo, energetika, izdelki široke porabe in druge. Zadnja tri leta je podjetje vodila Karmen Lužnik, ki se je ekipi pridružila po vrnitvi iz New Yorka, kjer je v Celtri vodila strateški razvoj in vodenje globalnega marketinga:

»Ponosna sem na ekipo in delo, ki smo ga s tesnim prepletom strateške, analitične, kreativne in tehnološke funkcije v tem času opravili. Hvaležna za predanost in sodelovanje, s katerima smo skupaj – doma in v tujini – uspešno osvajali velike naročnike, izpeljali nekaj izjemno kompleksnih projektov, razvili nove produkte in izboljšali poslovne rezultate. Hvaležna sem tudi vodstvu Pristop skupine za izkazano priložnost in zaupanje v minulih treh letih ter iskreno podporo ob mojem odhodu. Odhajam iz osebnih razlogov in ostajam še naprej v svetovalski vlogi. Z zaupanjem in podporo taktirko predajam v roke Saše Dimitrievskega, izjemnega strokovnjaka in pionirja slovenske digitalne scene,« je povedala Karmen Lužnik, ki Renderspace zapušča v juliju.

Z 20-letnimi svetovalnimi izkušnjami s področja strateškega komuniciranja, interaktivnega marketinga in uvedbe novih tehnologij v poslovne procese, bo Sašo Dimitrievski začasno skrbel za razvoj agencije Renderspace in povezovanja agencije z mrežo ekspertiz in podjetij v Pristopovi skupini. Novi direktor bo predvidoma izbran še v tem letu.

Renderspace bo v času digitalnih transformacij organizacij še bolj osredotočen na projekte, povezane z uporabniško izkušnjo kupca (ang. Customer Experience). Zato se bo še tesneje povezoval z družbo Indigo (Pristop skupina) pri razvoju disruptivnih rešitev za nove poslovne modele, ki jih podjetja potrebujejo za spodbujanje poslovne rasti, aktivnega vpletanja uporabnikov in povečevanja zvestobe kupcev. Tako poslanstvo agencije Renderspace od ustanovitve dalje ostaja enako. Naročnikom v regiji ponuditi vizionarske ideje, podprte s podatkovno vodenim pristopom, in razvijati inovacije, ki stremijo k izboljšanju uporabniške izkušnje v vseh točkah stika in na vseh tipih zaslonov.