• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Novi direktor ljubljanske enote AV studia je Boris Mesarić

Z aprilom vodenje ljubljanske poslovne enote agencije AV studio prevzema Boris Mesarić. Z ekipo bo nadgradil novo strategijo, vizijo in usmeritve. Osredotočajo se na razvoj integriranih digitalnih rešitev, okrepitev vloge digitalnega svetovanja, implementacijo agilnih procesov in metod dela ter razvoj digitalnih storitev in produktov za potrebe sodobnega potrošnika.

Boris Mesarić je strokovnjak s področja oblikovanja in pozicioniranja digitalnih rešitev, ki v središče postavljajo končnega uporabnika. Nekdanji televizijski novinar je bil v podjetju Halcom med letoma 2011 in 2014 vodja marketinga in korporativnega komuniciranja, od leta 2014 pa razvijalec poslovnih priložnosti v Evropi, Katarju in Iranu.

V AV studiu bo skupaj z ekipo skrbel za nadgradnjo nove strategije, vizijo in usmeritve. »V ljubljanski poslovni enoti agencije torej odpiramo novo poglavje, osredotočeno predvsem na razvoj integriranih digitalnih rešitev, okrepitev vloge digitalnega svetovanja, implementacijo agilnih procesov in metod dela ter razvoj digitalnih storitev in produktov za potrebe sodobnega potrošnika,« sporočajo iz AV studia.