• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Vodenje 24ur.com prevzema Jure Tepina, Denis Oštir odhaja v Gorenje

Odgovorni urednik portala 24ur.com bo 1. februarja 2018 postal Jure Tepina. Na tem mestu bo zamenjal Denisa Oštirja, ki bo v Gorenju prevzel funkcijo direktorja korporativnega komuniciranja.

Jure Tepina (levo) in Denis Oštir

Jure Tepina je dolgoletni sodelavec uredništva 24ur in raziskovalni novinar, ki je v zadnjih letih znan po poročanju s krajev terorističnih napadov in izrednih razmer. »Spletna stran 24ur.com ni naključno najbolj brana spletna stran v Sloveniji. Prav tako oddaja 24ur ni naključno najbolj gledana informativna oddaja. Povezanost in prepletenost obeh ustvarjalnih ekip bosta to zagotovili tudi v prihodnje. Trudili se bomo ostati najbolj kredibilna in najhitrejša prva izbira Slovencev na spletu,« je povedal Jure Tepina.

Denis Oštir medijsko hišo Pro Plus zapušča po 18 letih. V tem času je bil novinar, urednik in redaktor. Portal 24ur.com je vodil od leta 2015. »Ponosen sem na prehojeno pot, najboljše sodelavce, razumevajoče nadrejene in hvaležen za priložnosti, ki so mi jih dali. Dela v Gorenju se veselim, ker sem prepričan, da je eno tistih podjetij, ki s svojimi rezultati dokazuje, da so tudi slovenska podjetja lahko vodilna v panogi in da se lahko uspešno usmerjajo in širijo tudi na sever in zahod. In tudi zato, ker v meni bije srce iz Velenja,« je za MM povedal Oštir.