• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Saša Mrak je nova izvršna direktorica Združenja Manager

Saša Mrak bo na položaju izvršne direktorice Združenja Manager nadomestila Sonjo Šmuc, ki je od oktobra generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije. Mrakova z delom začne 1. januarja 2018.

Nova izvršna direktorica Združenja manager je Saša Mrak

»Verjamem v moč človeškega kapitala in voditeljstva, ki v ospredje postavlja ta kapital. Želim, da so slovenskemu okolju in družbi zgled dobre prakse vodenja in upravljanja kot tudi, da je to okolje za delodajalce, podjetnike in kadre spodbudno tudi s pravnih in davčnih vidikov. Tako našo strokovno ekipo čaka sestava podrobnega programa, ki ga bomo predstavili na tradicionalnem januarskem srečanju Združenja Manager,« je ob imenovanju povedala Mrakova.

Saša Mrak ima več kot 15 let izkušenj s področja razvoja kadrov, vodenja, marketinga, odnosov z javnostmi in medijev. Bila je vodja izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit, urednica Dnevnikove priloge Zaposlitve & kariera, pozneje pa je bila v. d. urednika spletnega Dnevnika. Na svoji poklicni poti je vodila tudi oddelek marketinga in odnosov z javnostmi v Kranjski investicijski družbi. Danes je odgovorna urednica revije HR&M ter vodja, svetovalka in soustvarjalka številnih projektov in izobraževanj na področju razvoja družbe, človeškega kapitala, vodenja in podjetništva.