• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Lovro Gruden je novi direktor Indigo Consulting

Vodenje družbe Indigo Consulting (del skupine Pristop, specializirane za poslovno svetovanje) je prevzel Lovro Gruden. Dozdajšnji direktor Mitja Pirc v podjetju ostaja kot svetovalec.

Lovro Gruden je poklicno pot začel kot analitik v družbi za upravljanje premoženja, nadaljeval kot poslovno-finančni analitik in svetovalec v telekomunikacijski industriji, nato pa v globalni svetovalni družbi A. T. Kearney. Leta 2014 se je pridružil oddelku poslovnega svetovanja v družbi Pristop, kjer je strateško upravljal projekte, povezane z optimizacijo organizacije in procesov, poslovno inteligenco, strategijami vstopa na trg, poslovnimi strategijami, programi zvestobe ter podpore pri implementaciji orodij za informacijsko tehnologijo.

»V prihodnje želim Indigo Consulting še dodatno pozicionirati kot strateškega partnerja za reševanje kompleksnih izzivov s področja marketinga, digitalizacije, organizacijske učinkovitosti, utilizacije podatkov in implementacije IT-rešitev, katerih cilj je utrditev dolgoročnega sodelovanja z obstoječimi naročniki ter iskanje priložnosti za sodelovanje z novimi,« je ob imenovanju povedal Lovro Gruden.