• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tomaž Tomšič prevzel vodenje iPROM Labs

»V času pospešenega razvoja na področju tehnologij za digitalni marketing je pomembno ohraniti agilnost in hitrost, zato verjamem, da je preoblikovanje iPROM Labsa v času intenzivne preobrazbe gospodarstva potrebno. V novi vlogi si bom prizadeval, da bodo nove usmeritve pripomogle k večji učinkovitosti in boljšemu upravljanju razvojnih naložb družbe iPROM,« je povedal Tomaž Tomšič, vodja oddelka iPROM Labs

Tomaž Tomšič napoveduje bolj učinkovito upravljanje razvojnih naložb iPROMa.

Tomaž Tomšič je do junija 2017 12 let vodil razvojni oddelek iPROM. Na tem mestu pa ga je sedaj zamenjal Nejc Lepen, ki se je podjetju pridružil pred devetimi leti.

Vizija iPROM Labsa ostaja združevanje domačega in mednarodnega znanja ter raziskovanje in razvoj na področju novih tehnologij za digitalno oglaševanje. V prihodnosti se bo iPROM Labs usmerjal predvsem v razvoj rešitev za upravljanje s podatki na področju interneta stvari, avtomatizacijo znotraj ekosistema za programatično oglaševanje ter v strojno učenje in umetno inteligenco na področju tržnega komuniciranja.

Oddelek iPROM Labs je bil v zadnjem desetletju zaslužen za tehnološke inovacije znotraj iPROM-ovih rešitev iPROM AdServer in iPROM Cloud. Pod okriljem iPROM-ove raziskovalne enote so nastali številni iPROM-ovi avtorsko zaščiteni oglaševalski koncepti, že več kot desetletje pa je iPROM Labs tudi jedro iPROM-ove podatkovne analitike in raziskav na področju vedenja uporabnikov digitalnih medijev.

iPROM Labs ostaja osrčje tehnološkega razvoja na področju digitalnega marketinga, v svoje vrste pa bo vabil tako domače kot tuje strokovnjake z različnih področij iPROM-ovega delovanja. Z aktivno vlogo Tomšiča se bodo znotraj enote oblikovali tudi novi procesi dela, saj bodo organizacijo iz projektnega načina dela usmerjali v pretežno start-upovski način, kjer bodo iskali produkte in rešitve s tržno vrednostjo.

Z letošnjim junijem je vodstvo razvojnega oddelka družbe iPROM prevzel Nejc Lepen, ki je na tem mestu po 12 letih nadomestil Tomaža Tomšiča. Nejc Lepen se je iPROM-u pridružil pred 9 leti kot perspektiven študent, zadnjih 5 let pa je svojo aktivno vlogo opravljal kot vodja programerske ekipe v omenjenem oddelku.

Nejc Lepen je prevzel vodenje razvoja iPROM-a.
Tomaž Tomšič napoveduje bolj učinkovito upravljanje razvojnih naložb iPROMa.