• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Grey Ljubljana širi ekipo

Agenciji leta 2016 na SOF-u so se pridružili Amadea Šoln, Anja Dumitrov, Anja Valiukevicius, Klemen Šefer in Melita Božič.

Amadea Šoln je nova vodja projektov v agenciji Grey Ljubljana. Pred tem je na Renderspaceu in Pristopu v vlogi vodje projektov nabirala izkušnje z delom pri digitalnih in integriranih oglaševalskih akcijah in projektih, predvsem v panogah avtomobilizma, bančništva, javne uprave, oblačilne industrije in farmacije.

Anja Dumitrov je strokovnjakinja za digitalne medije. Pred prihodom na Grey se je kalila v digitalni agenciji D'Agency. Svoje znanje je izpopolnjevala tudi v založniški stroki, in sicer v založniški hiši Adria Media.

Anja Valiukevicius je prevzela mesto strateške medijske načrtovalke. Prišla je iz agencije Universal Media (delu skupine I&F McCann), kjer je delala kot vodja ključnih naročnikov. Še pred tem se je izpopolnjevala na agenciji ZenithOptimedia, najprej kot medijska načrtovalka, pozneje pa kot vodja medijskih projektov.

Klemen Šefer se je agenciji pridružil kot tekstopisec. Poklicno pot je začel na Pristopu, kjer je snoval idejne koncepte za naročnike v panogah telekomunikacij, bančništva in zavarovalništva. Od leta 2011 je kot samostojni tekstopisec sodeloval z različnimi kreativnimi ekipami. Kot zunanji tekstopisec od leta 2014 sodeluje tudi pri promociji Planet TV.

Melita Božič je nova direktorica projektov. Tudi ona prihaja s Pristopa, kjer je bila najprej zaposlena kot vodja, nato pa še kot direktorica projektov. Še pred tem je v AV studiu več let skrbela za strateški razvoj in tržno-komunikacijski nastop ključnih naročnikov.