• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Iva Djurković je nova direktorica agencije Luna\TBWA Beograd

S 1. oktobrom mesto direktorice oglaševalske agencije Luna\TBWA Beograd prevzema Iva Djurković, dosedanja direktorica medijske agencije OMD Srbija, ki prav tako kot Luna\TBWA sodi pod okrilje agencijske mreže Omnicom.

Iva Djurković.

»Še naprej bomo močan strateški partner naših naročnikov, s katerimi bomo tudi v prihodnosti vzajemno iskali nove in naprednejše rešitve za najboljše rezultate,« pravi Iva Djurković, ki bo na mestu direktorice Lune\TBWA Beograd zamenjala Bojana Joksimovića, ki je agencijo vodil zadnjih petnajst let.

Kot je izjavil Mitja Milavec, podpredsednik mreže TBWA CEE za regijo Adriatik, k rasti TBWA v tej regiji prispeva predvsem močna in zadovoljna ekipa, katere del je že več kot šest let tudi Iva Djurković, ki z oktobrom prevzema mesto direktorice agencije Luna\TBWA Beograd. Po njegovih besedah ima Djurkovićeva odlično priložnost, da izkoristi prednosti in znanja s področja medijev in poslovnih strategij.

Iva Djurković ima sicer petnajstletne izkušnje v medijski in komunikacijski industriji. Pred prihodom na OMD je bila programska direktorica pri B92, RTL in Emotion Production in je odgovorna za mnoge ure uspešnih vsebin na televizijskih programih po vsej regiji. Je tudi članica žirije za letošnje nagrade Sempler najboljšim medijskim strategijam leta v regiji.