• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Agencija 101 krepi svojo ekipo

Agenciji 101 se je nedavno pridružilo kar šest novih sodelavcev. S širitvijo agencije so se preselili v večje prostore, tako da jih odslej lahko najdete v opazni oranžni hiši na Dunajski 139 v Ljubljani.

Z leve proti desni so Medeja Kraševec, Ana Šušteršič, Neža Pavlovčič, Damijan Penič, Kristina Kurent in Maša Pogorevc. (Foto: Bojan Šverko)

Mesto kreativne direktorice so v Agenciji 101 zaupali Ani Šušteršič, ki je pred tem delala v agenciji Mayer McCann in v podjetju Google na Irskem. Ekipi tekstopisk sta se pridružili Neža Pavlovčič, ki prihaja iz agencije Mayer McCann, in Medeja Kraševec iz študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Ekipo agencije so okrepili še Kristina Kurent, ki je bila prej na Futurističnem marketingu, asistentka vodje projektov Maša Pogorevc, prav tako iz študentske sekcije Društva za marketing Slovenije, in oblikovalec Damijan Penič, ki je bil pred prihodom na Agencijo 101 oblikovalec v agenciji Arih Statik.

V oktobrski številki Marketing magazina, ki izide 29. septembra, bomo Agencijo 101, ki deluje od leta 2008, podrobneje predstavili.