• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Gregor Memedović odslej vodi skupino Radia Center

S 1. septembrom je funkcijo direktorja podjetja Radio Center, ki ima v lasti blagovni znamki Hitradio Center in Rock Radio, prevzel Gregor Memedović.

Gregor Memedović

Gregor Memedović je bil pred tem tri leta regionalni menedžer ameriške korporacije Fox International Channels za regijo Srednje in Vzhodne Evrope, tri leta je bil direktor prodaje in direktor televizije TV3 v lasti švedske korporacije MTG, pred tem pa je že vodil marketing in prodajo na Radiu Center.

Ob imenovanju je Gregor Memedović povedal: »S konsolidacijo radijskega trga se ta občutno spreminja in krepi. Hkrati prihaja tudi do segmentacije posameznih radijskih postaj, kar omogoča tako poslušalcem kot tudi oglaševalcem bolj ciljno usmerjeno oglaševanje. Skupina Radio Center je vodilna v Sloveniji pri uvajanju novih standardov, zato me veseli, da se pridružujem odličnemu podjetju in odlični ekipi. S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bodo blagovne znamke skupine Radia Center prva izbira tako poslušalcev kot oglaševalcev. Hkrati pa bo pomemben cilj večja povezanost celotnega radijskega sektorja.«

Skupina Radio Center je s spremembo vodstva pospremila nov napredni poslovni model, ki ga bo uvedla pri vseh blagovnih znamkah, s katerimi upravlja, so še sporočili iz podjetja.