• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Lovro Peterlin je novi predsednik Sekcije mladih managerjev

Člani Sekcije mladih managerjev pri Združenju Manager so včeraj za novega predsednika sekcije izvolili Lovra Peterlina, direktorja podjetja Linea Directa in prejemnika priznanja Mladi manager 2013.

Lovro Peterlin

Lovro Peterlin predsedstvo Sekcije mladih managerjev prevzema ob zaključku drugega mandata dosedanje predsednice Tjaše Kolenc Filipčič, direktorice službe za marketing v Zavarovalnici Triglav. V programu, ki ga je Peterlin predstavil na skupščini sekcije, izpostavlja zaskrbljujočo pasivnost slovenske mladine in se zavezuje, da se bo skupaj s kolegi managerji zavzemal za motiviranje mladih k večji aktivnosti ter drznosti. Poudarja še, da želi v sekciji okrepiti mehanizem stanovskega mentoriranja in vzpostaviti aktivno regijsko platformo, ki bo povezovala mlade managerje v regiji, njihova znanja ter izkušnje. »Tudi v prihodnje se managerji ne bodo delili na stare in mlade, ampak na uspešne in neuspešne; na tiste, ki za sabo puščajo pogorišča, in tiste, ki jim uspe zgraditi brezčasne uspešne poslovne zgodbe,« je med drugim povedal Peterlin.

37-letni Peterlin od leta 2007 vodi podjetje Linea Directa, ki je specializirano za direktni marketing in prodajo. Leta 2013 je postal Mladi manager leta, danes pa je aktiven predsednik Združenja za direktni marketing Slovenije, član upravnega odbora Društva za marketing Slovenije in član nadzornega sveta družbe Paloma. Kot še navajajo v Združenju Manager, je Peterlin priznan svetovalec, mentor in predavatelj s področja marketinga ter prodaje, z bogatimi izkušnjami razvoja novih poslovnih modelov in učinkovite implementacije sodobnih načinov vodenja in motiviranja, predvsem generacije Y.