• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Družba Lions Festivals ima novega izvršnega direktorja

Jose Papa je novi izvršni direktor družbe Lions Festivals, ki organizira mednarodni festival kreativnosti Cannes Lions in regijske oglaševalske festivale Eurobest, Dubai Lynx in Spikes Asia.

Jose Papa.

Jose Papa je trenutno direktor WGSN, platforme za napovedovanje globalnih modnih trendov, ki – tako kot festivali pod znamko Lions Festival – sodi pod okrilje mednarodne B2B medijske družbe Ascential. Pred tem je bil pri Ascentialu regijski direktor za Latinsko Ameriko, še pred prihodom na Ascential pa je bil odgovoren za korporativno strategijo v brazilski medijski hiši Estadão, ki je tudi uradni predstavnik festivala Cannes Lions za Brazilijo. Poleg tega je bil na vodstvenih položajih v nekaterih največjih podjetjih v Braziliji, kot so T4F, ESPN Brazil in Vex.

Jose Papa bo v vlogi izvršnega direktorja družbe Lions Festivals zamenjal Philipa Thomasa, ki je bil imenovan za direktorja Ascential Events, kjer skrbi za poslovno plat sejmov in festivalov tega podjetja. Papa bo z delom začel 1. septembra, pri čemer se bo iz New Yorka preselil v London, kjer ima Ascential Events svoje poslovne prostore.