• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Svež (programerski) veter v AV studiu

V agenciji AV studio so okrepili svojo ekipo, saj sta se jim pridružila dva nova programerja, Miha Starič in Luka Levstek.

Miha Starič in Luka Levstek.

Miha Starič je aktivno sodeloval pri različnih razvojnih projektih, med drugim je bil programski inženir pri portalu eDavki na Ministrstvu za finance RS in programu iDIS na Finančni upravi RS. Delal je tudi za vodilnega neodvisnega ponudnika ComTrade Gaming, ki se ukvarja s tehnološkimi rešitvami igralniške industrije. Sodeloval je tudi pri projektu HP Data Protector, ki se ukvarja z zaščito podatkov in pri internem projektu za Storage team.

Luka Levstek pa je delal kot analitik informacijskih sistemov za največjega slovenskega upravljavca nepremičnin, nato v razvoju spletnih CRM-modulov za različne naročnike in bil vodja internega razvoja za mednarodno računalniško podjetje. Razvijal je poslovne aplikacije, rešitve v oblaku, spletne vmesnike ter servise za mobilne naprave, analitična orodja, finančne procedure, spletna mesta za interne, končne ter poslovne uporabnike, itd. Za podjetje v Brightonu v Veliki Britaniji je implementiral komercialni vmesnik za integracijo različnih spletnih storitev.