• Facebook
  • Twitter
  • RSS

iPROM še naprej krepi svojo ekipo

Februarja je nov poslovni izziv sprejel Uroš Končar, ki se je iPROM-u pridružil kot vodja digitalnih projektov. iPROM-ovo ekipo sta okrepili še asistentki medijskega oddelka Maja Nučič in Mateja Zupan.

Z leve proti desni so Uroš Končar, Maja Nučič in Mateja Zupan. (Foto: iPROM)

Uroš Končar bo kot vodja digitalnih projektov odgovoren za strateško načrtovanje trženjskih strategij, vodenje projektov, iskanje novih poslovnih priložnosti ter za pridobivanje domačih in mednarodnih naročnikov v sodelovanju z ekipama medijskega in tehnično-razvojnega oddelka agencije. Pred prihodom na iPROM je bil skrbnik ključnih strank v podjetju Get Interactive, kjer je izpopolnil svoje strokovno znanje in pridobil širše razumevanje kompleksnosti digitalnega okolja.

Ekipi sta se kot asistentki medijskega oddelka pridružili še Maja Nučič in Mateja Zupan. Maja Nučič je pred prihodom na iPROM znanje, pridobljeno med študijem družboslovne informatike, poglobila z raziskovalnim in analitičnim delom v podjetju Gfk Slovenija. Mateja Zupan pa se je po študiju tržnega komuniciranja kot asistentka v marketingu kalila v podjetju Smart AD.