• Facebook
  • Twitter
  • RSS

iPROM krepi strokovno ekipo

Ekipi spletne medijske agencije iPROM sta se pridružila Mirko Strle in Matej Zupančič. Nova sodelavca bosta odgovorna za podporo pri razvoju rešitev za digitalno odličnost naročnikov agencije tako v Sloveniji kot v tujini.

Nova sodelavca iPROM-a: skrbnik strank Mirko Strle in asistent Matej Zupančič.

Mirko Strle je strokovnjak z mednarodnimi izkušnjami s področja trženja mobilnih aplikacij in praktik z obsežnim poznavanjem takoimenovanih performance in affiliate trženjskih strategij. Na domačem trgu se je uveljavil z digitalnim poslovanjem za Delo, Protokol Vlade RS, Httpool in MedOver.net, kjer je bil na mestu vodje trženja odgovoren za uvajanje novih organizacijskih smernic ter poenostavitev prodajnih in analitičnih procesov. V iPROM-u bo Strle kot skrbnik strank svoja znanja in izkušnje uporabil in dodatno nadgrajeval pri razvoju novih poslovnih modelov in trženjskih strategij za naročnike agencije.

Matej Zupančič se je v času študija družboslovne informatike kalil v podjetjih Danfoss Trata, Hella Saturnus Slovenija in posebno pozornost namenil pridobivanju znanj s področja analiziranja in raziskovanja družbenih pojavov z računalniško podprtimi sistemi. Kot asistent tehnično-razvojnega oddelka v iPROM-u bo skrbel za ustrezno in kakovostno podporo oglaševalskim akcijam v digitalnih medijih na domačem in mednarodnem prizorišču.