• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spremembe v AV studiu

V AV studiu je v zadnjem času zaradi reorganizacije in opredelitve petletne strategije poslovanja do leta 2020 prišlo do kar nekaj kadrovskih sprememb.

Na slikah zgoraj sta Urška Mivšek Sitar in Žiga Brodnik, spodaj pa Žiga Jenko in Gloria Vilar.

S 1. februarjem 2015 je vodenje poslovne enote Ljubljana prevzela Urša Mivšek Sitar. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju tržnega komuniciranja in vodenja kot eden ključnih členov agencije uresničuje svojo vizijo in jo usmerja v razvoj digitalnih konceptov, kreativne komunikacije in strateškega marketinga domačih in mednarodnih naročnikov. Dosedanji direktor Vladimir Nardin bo v prihodnje z AV studiem sodeloval kot zunanji svetovalec.

S 1. junijem je Žiga Brodnik z delovnega mesta vodje projektov napredoval na delovno mesto direktorja poslovnega razvoja. Skrbel bo za razvoj novih poslov, strank in produktov ter poskrbel za širitev poslovanja AV studia na nove trge.

Z začetkom maja se je AV studiu pridružil novi kreativni direktor Žiga Jenko. Prišel je iz digitalne agencije Sonce.net, kjer je soustvarjal nekatere opaznejše projekte za Si.mobilovo blagovno znamko ORTO in druge naročnike. Pred tem je deloval v nagrajenem start-upu Breenga in kot kreativni direktor v oglaševalski agenciji Kompas Design.

Iz agencije Sonce.net je s 1. junijem 2015 na AV studio prišla tudi Gloria Vilar kot skrbnica ključnih naročnikov ter prevzela vodenje projekta Gorenje in Asko. Vilarjeva, ki je v Soncu.net kot direktorica projektov skrbela za najpomembnejše naročnike, bo s svojim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, strateškim razmišljanjem in kreativnim pristopom lahko veliko prispevali k učinkoviti reorganizaciji ekipe in ustrezni nadgradnji digitalnih in offline komunikacij, sporočajo iz AV studia.