• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Gregor Štampohar je novi poslovni direktor Tuša

Vodstveni ekipi Skupine Tuš, na čelu z Mirkom Tušem, se je pridružil Gregor Štampohar, nekdanji direktor Tušmobila, ki kot poslovni direktor prevzema operativno vodenje skupine.

Gregor Štampohar, novi poslovni direktor Tuša. (Foto: osebni arhiv)

Pod vodstvom Gregorja Štampoharja je Tušmobil kljub zaostrenim pogojem na trgu povečal število uporabnikov in tržni delež podjetja, v preteklih mesecih pa je bila uspešno zaključena tudi prodaja Tušmobila, sporočajo iz Tuša.

»Verjamem, da bom z Mirkom Tušem, kot direktorjem družbe, in s svojo ekipo, postavil nove dimenzije v trgovini, kakor nam je to uspelo v telekomunikacijah s Tušmobilom. To nakazujejo tudi tekoči rezultati, ki v prvem kvartalu krepko presegajo lanske, kar je deloma posledica operativnega prestrukturiranja, ki poteka od lani. Pozitivni učinki se že kažejo, saj se vsi kazalci poslovanja po letu uvajanja sprememb obračajo navzgor. Moja naloga je, da se ta rast še pospeši in tržni položaj Skupine Tuš dodatno okrepi,« je izjavil Štampohar, novi poslovni direktor, odgovoren za operativno vodenje Skupine Tuš.