• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tine Lugarič in Primož Zanoškar se bosta pridružila ekipi Publicisa

Junija se bosta ekipi Publicis Groupe Slovenija pridružila Tine Lugarič in Primož Zanoškar. Lugarič je bil doslej tekstopisec na Pristopu, Primož Zanoškar pa informacijski arhitekt in strokovnjak za uporabniško izkušnjo v agenciji Renderspace.

Tine Lugarič (foto: osebni arhiv) in Primož Zanoškar (foto: Mateja Lugarič).

Tine Lugarič, ki bo odslej kreativni direktor na Publicisu, je za svoje delo prejel več kot 60 domačih in mednarodnih nagrad. Ena njegovih najuspešnejših akcij je »Več od lajfa« za blagovno znamko Sveta vladar Nove KBM z raperjem Zlatkom, ki je prejela tudi najvišjo nagrado zlato pero IABC (Gold Quill Best of the Best).

Primož Zanoškar bo na ravni skupine Publicis opravljal vlogo stratega na področju digitalnih projektov. Na področju digitalnih komunikacij je aktiven že več kot petnajst let in je izkušenj na področju načrtovanja produktnih spletnih mest, mobilnih aplikacij, iger in aplikacij za družbene medije. V okviru svojega dela je, med drugim, sodeloval z najuglednejšimi domačimi in tujimi blagovnimi znamkami in podjetji. Za svoje delo je prejel kar nekaj nagrad, med drugim zlato priznanje Netko, zlato priznanje Effie in nagrado SOF.

Kot so sporočili iz Publicis Groupe Slovenija, bodo s prihodom Tineta Lugariča in Primoža Zanoškarja še dodatno okrepili svoje delovanje tako na slovenskem kot tujih trgih in svojo kadrovsko zasedbo, ki je predana skupinskemu delu, povezovanju najboljših, prenašanju znanj na kolege in ustvarjanju dobrih zgodb za naročnike.