• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ana Ivandić odslej na Citadeli

Ana Ivandić se je po dvaindvajsetih letih v agenciji Formitas BDDO odločila za nov izziv. Sprejela je povabilo podjetja Citadela, da prevzame vodenje marketinga in snovanje kreativnih rešitev pri uveljavljanju mednarodnega projekta eDition Digital. Citadela je ravno prejela investicijo v višini milijon evrov, ki jo je zagotovil Prvi sklad, s katerim upravlja RSG Kapital.

Ana Ivandić

Spletna platforma eDition Digital, ki jo je razvilo podjetje Citadela, omogoča učinkovito in interaktivno podajanje različnih vsebin na spletu. Njen mednarodni potencial je prepoznal tudi slovenski sklad tveganega kapitala Prvi sklad, ki ga upravlja RSG Kapital, ki je v podjetje Citadela vložil milijon evrov.

Jure Mikuž, direktor RSG Kapitala, verjame, da ima Citadela v svetu podoben potencial uspeha kot podjetje Celtra, v katerega so investirali leta 2009 in je danes ena od prepoznavnejših slovenskih poslovnih zgodb v tujini. »Digitalno založništvo in vsebinski marketing sta močno prisotna trenda v današnjih komunikacijah, zato je spletna platforma, ki ima odgovore na potrebe trga, prava poslovna priložnost v pravem trenutku. Platforma eDition Digital razume komunikacijsko moč digitalnih kanalov in s svojimi tehnološkimi rešitvami omogoča kreativen pristop v učinkovitem nagovoru različnih ciljnih skupin,« je povedal Mikuž.

Platformo eDition uporabljajo različne založniške hiše za svoje spletne izdaje kot tudi agencije za vsebinski marketing za svoje spletne kampanje.

Ana Ivandić
Platforma eDition Digital