• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spletni portal 24ur.com po novem vodi Denis Oštir

Medijska hiša Pro Plus je z novim letom združila doslej ločeni uredniški vodstvi spletnega portala 24ur.com in sedmih specializiranih portalov. Kot poroča STA, je vodenje vseh portalov prevzel Denis Oštir, ki je že več kot desetletje del uredništva informativne oddaje 24ur na Pop TV.

Denis Oštir odslej vodi vse spletne portale medijske hiše Pro Plus.

Osrednji namen združitve spletnega portala 24ur.com in sedmih specializiranih portalov (Moškisvet.com, Zadovoljna.si, Vizita.si, Okusno.je, Bibaleze.si, Cekin.si in Dominvrt.si) je tesnejša integracija televizijskega in spletnega dela medijske hiše. »Gre za odgovor na zelo jasne medijske trende, kjer se meja med komunikacijskimi kanali vedno bolj briše, način posredovanja informacij pa usmerjajo navade gledalcev in bralcev ter posredovana vsebina,« so za STA pojasnili v Pro Plusu.

Kot še dodajajo, bo v letu 2015 spletna stran 24ur.com ohranila in okrepila vodilno mesto med informativnimi spletnimi stranmi v Sloveniji, specializirani portali pa bodo v okviru nove in boljše organizacije vsebinsko nadgrajevali svoje vsebine za ciljane skupine bralcev.

Vir: STAkrog