• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tjaša Slokar Kos nova odgovorna urednica informativnega in športnega programa Pop TV

Po napovedanem odhodu Tomaža Peroviča z mesta direktorja in odgovornega urednika informativnega in športnega programa Pop TV je njegove naloge včeraj prevzela Tjaša Slokar Kos.

Tjaša Slokar Kos

Kot so sporočili s Pop TV, je Tjaša Slokar Kos del informativnega programa in oddaje 24UR že od vsega začetka, sprva kot novinarka in poročevalka, kasneje pa dnevna urednica in vodja najzahtevnejših projektov informativnega programa.

»Mesto odgovornega urednika informativnega in športnega programa Pop TV, in s tem tudi najbolj gledane informativne oddaje v Sloveniji, je velik izziv in tudi velika odgovornost. Predvsem do gledalk in gledalcev, ki od nas pričakujejo informativni program najviših standardov in s katerimi smo v 19 letih zgradili močno vez zaupanja,« je ob prevzemu funkcije med drugim povedala Tjaša Slokar Kos.

»Že doslej je bila nepogrešljiv del informativnega programa, sedaj pa s 100-odstotno podporo uredništva prevzema mesto direktorice in odgovorne urednice. Njeno znanje, delavnost, odgovornost in predanost novinarskemu poklicu so lastnosti, ki zagotavljajo, da bo 24UR še naprej najbolj gledana oddaja informativnega programa. Za Tjašo stoji izkušena novinarska in uredniška ekipa, ima pa tudi polno podporo vodstva Pop TV,« je dodal Pavel Vrabec, generalni direktor televizijske družbe Pro Plus.