• Facebook
  • Twitter
  • RSS

iPROM išče asistente za iskalni marketing

Spletna medijska agencija iPROM išče študente višjih letnikov oz. absolvente za pomoč pri organizaciji in izvedbi akcij v iskalnem marketingu. Izbrani kandidati bodo poleg dnevnega upravljanja oglaševalskih računov odgovorni tudi za odkrivanje poslovnih priložnosti pri naročnikih, katerih cilj je izboljšanje poslovnih rezultatov.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Od kandidatov za mesto asistenta za iskalni marketing v iPROM-u pričakujejo zanimanje za digitalni marketing, spletne tehnologije in marketinške strategije, analitično razmišljanje in suvereno delo s številkami, natančnost, pripravljenost na hitro učenje, odlično znanje slovenščine in dobro znanje angleščine, dobro poznavanje programov MS Office, kreativnost in strateško razmišljanje.

Izbrani kandidati bodo skrbeli za pripravo, upravljanje in optimizacijo spletnih oglaševalskih akcij, nudili pomoč pri zasnovi spletnih marketinških akcij, in analizirali rezultate oglaševalskih akcij ter poročali o njihovih rezultatih.

Več o zaposlitvi si lahko preberete na iPROM-ovi spletni strani, kjer boste našli tudi objavo prostega delovnega mesta za frontend programerja.