• Facebook
  • Twitter
  • RSS

SOF 2015 bo vodila Marja Feldin, Effie Slovenija 2014 pa Špela Žorž

Slovenski oglaševalski festival (SOF) in Effie Slovenija imata novo vodstvo. Upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ) je za predsednico 24. SOF-a, ki bo potekal leta 2015, imenoval Marjo Feldin, direktorico marketinga v Žitu, za predsednico nagrad Effie Slovenija 2014 Špelo Žorž, izvršno direktorico agencije Grey Ljubljan, za strokovno direktorico Effie Slovenija 2014 pa Tino Tomažič, direktorico sektorja razvoj in upravljanje trgovske znamke pri podjetju Mercator.

Marja Feldin, predsednica SOF-a 2015.

Znani so tudi člani organizacijskega odbora 23. Slovenskega oglaševalskega festivala, ki bo marca 2013. Predsednica 23. SOF-a je Barbara Modic, direktorica Pristopa Medie, v odboru pa so še Darja Zajc, predsednica SOF 2013 in direktorica marketinga pri Pro Plusu, Marja Feldin, predsednica SOF 2015 in direktorica marketinga v Žitu, in Tanja Mezga, predsednica Sveta tekmovalnega programa SOF 2013/2015 in direktorica projektov v Gigodesignu, ter Lučka Peljhan, izvršna direktorica tekmovalnega programa SOF 2014, Dali Bungič (Luna\TBWA), Andreja Zadnik Andoljšek (Mercator), Robert HernecAna Predovič (SOZ), Petra Muth Zupanc (Pristop) in Katarina Prešeren (Telekom Slovenije).

Upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice (UO SOZ) je imenoval Špelo Žorž, izvršno direktorico agencije Grey Ljubljana, za predsednico Effie Slovenija 2014, in Tino Tomažič, direktorico sektorja razvoj in upravljanje trgovske znamke pri podjetju Mercator, za strokovno direktorico Effie Slovenija 2014. V skladu s Poslovnikom o organizaciji in izvedbi Effie, nagrade za tržno-komunikacijsko učinkovitost, bosta predlagali člane strokovno-organizacijskega odbora (SOO), ki jih mora nato potrditi še UO SOZ, z delom pa bodo v SOO začeli v novembru.

Marja Feldin, predsednica SOF-a 2015.
Tina Tomažič, strokovna direktorica Effie Slovenija 2014.
Špela Žorž, predsednica Effie Slovenija 2014.