• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Maja Mihelčič Kurent nova direktorica marketinga znamke Vichy za Latinsko Ameriko

Tamara Tuđek je s septembrom postala nova direktorica blagovne znamke La-Roche Posay, ene od blagovnih znamk podjetja L'Oreal, za regijo Adria, v katero sodi tudi Slovenija. Na tem mestu je nasledila Majo Mihelčič Kurent, ki je sprejela izziv direktorice marketinga L'Orealove blagovne znamke Vichy za področje Latinske Amerike, so sporočili iz L'Oreala Slovenija.

Maja Mihelčič Kurent

Tamara Tuđek ima več kot 20 let izkušenj s področja prodaje in marketinga. Na mesto direktorice blagovne znamke La-Roche Posay za regijo Adria je Hrvatica prišla iz Atlantic Grupe, kjer je bila direktorica kozmetike za podjetje Neva.

Maja Mihelčič Kurent je že druga Slovenka v dobrem letu dni, ki ji je bila ponujena odgovorna naloga vodenja marketinga L'Orealove blagovne znamke na ravni celotne zone, in tako usklajuje delo marketinških ekip vseh držav znotraj območja Latinske Amerike. Le leto dni prej je na sedež Skupine L'Oreal v Pariz odšla že Karmen Voda, in sicer na mesto direktorice marketinga blagovne znamke La Roche-Posay za področje Osrednje in Južne Evrope. 

Maja Mihelčič Kurent
Tanja Tuđek