• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Propiar odslej ponuja tudi komunikacijski coaching

V agenciji za odnose z javnostmi Propiar, ki letos praznuje sedmo obletnico delovanja na slovenskem trgu, so odprli nov oddelek z imenom Procoaching, specializiran za upravljanje javne osebnosti.

Anja Tomažin

Oddelek Procoaching vodita Anja Križnik Tomažin, trenerka javnega nastopanja in komuniciranja, komunikacijski coach ter SDI moderatorka, in Alenka Vidic, soustanoviteljica in solastnica agencije Propiar, predavateljica, mediatorka in trenerka komuniciranja. Kot so pojasnili v Propiaru, komunikacijski coaching celostno obravnava gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa na eni strani in izboljševanje komunikacijskih veščin znotraj ekipe na drugi strani. Treningi in delavnice so posebej oblikovani glede na potrebe naročnika, vključujejo teoretično podlago in praktične vaje, z vključevanjem metod in tehnik coachinga, ki celostno nadgradijo posameznikovo nastopanje, komuniciranje, vedenje in razmišljanje.

Ob sedmi obletnici svojega delovanja je družba Propiar spremenila tudi svojo celostno grafično podobo. »Z lansiranjem oddelka Procoaching smo razvili novo blagovno znamko, ki je trenutno pod okriljem Propiara, saj smo v sedmih letih ustvarili trden in kredibilen imidž ter široko prepoznavnost. Pri novem CGP-ju smo zelo dobro vedeli, kaj hočemo, z realizacijo naše vizije pa nam je pomagala in zamisel udejanila oblikovalka Svetlana Milijašević iz Design Studia,« je za MM pojasnila Sara Nunič Klun, svetovalka v Propiaru. Kot napoveduje, bodo jeseni prenovili še spletno stran, v nekaj letih pa načrtujejo tudi odcepitev Procoachinga, ki bo zaživel kot samostojna znamka.

Anja Tomažin
Alenka Vidic
Novi logotip Propiara.