• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Objavljen razpis za nagrado Horus 2013

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) in Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) sta že petič zapored objavila razpis za slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2013.

Nagrada Horus je namenjena pravnim osebam in posameznikom, ki se zavedajo družbene odgovornosti in jo vključujejo v svoje poslovanje: v odnosu do okolja, do zaposlenih in drugih déležnikov ter pri vodenju, zlasti razvoju izdelkov in storitev. Na razpis se lahko do 15. oktobra 2013 prijavijo podjetja in zavodi, ki izvajajo aktivnosti in projekte družbene odgovornosti, s katerimi nadgrajujejo minimalne, z zakonom določene standarde poštenega in zato uspešnega poslovanja.

Nagrada bo podeljena v več kategorijah: podjetja (majhna, srednje velika in velika) in zavodi. Objavljeni so še trije razpisi za posebna priznanja: posebno priznanje posamezniku oz. organizaciji, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti, posebno priznanje novinarju, v sodelovanju z Uradom Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu pa je objavljen tudi razpis za posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu.