• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zlato pero petim slovenskim projektom

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC je petim slovenskim projektom podelilo prestižno nagrado Zlato pero(Gold Quill) za komunikacijsko odličnost na svetovnem nivoju.

Med 23. in 26. junijem bodo v New Yorku podelili prestižna Zlata peresa, ki jih IABC podeljuje že več kot 40 let. Slovenski prejemniki nagrade Zlato pero 2013 so:

·     Ana Verčko Grilec, Goodyear Dunlop Sava Tires, za projekt Pozor(!)ni za okolje v kategoriji Družbena odgovornost;

·     Urša Manček, Zavarovalnica Triglav, za projekt Očistimo gore v kategoriji Družbeni mediji;

·     Eva Pečovnik in Alenka Jakomin, Pristop ter Nina Kofler, Žito, za projekt Gorenjka sladka sporočila v kategoriji Komuniciranje blagovne znamke, naročnik skupina Žito;

·     Vita Kernel, Studio Kernel, za projekt Nove razsežnosti v kategoriji Komuniciranje z več deležniškimi skupinami, naročnik Zavarovalnica Triglav;

·     Aleksander Salkič in Žiga Fišer, Petrol, za projekt Energija našega ravnanja – nove vrednote in kodeks ravnanja družbe Petrol v kategoriji Interno komuniciranje.

Gold Quill Award je komunikacijska nagrada, ki jo podeljuje mednarodno združenje IABC (International Association of Business Communicators) in v tržnem svetu predstavlja najvišje standarde komuniciranja v svetovnem merilu.