• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Kernelova imenovana v izvršilni odbor IABC

Vita Kernel je za svoje delo prejela več mednarodnih nagrad, med drugim že nekajkrat tudi zlato pero za odličnost v komunikacijski praksi. Zdaj je bila imenovana za eno izmed novih direktoric Mednarodnega izvršilnega odbora (IEB).

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je konec junija na letni skupščini izbralo predstavnike Mednarodnega izvršilnega odbora (IEB) in Fundacije za raziskovanje za obdobje 2012-2013. Kot ena izmed novih direktoric odbora je bila imenovana tudi Vita Kernel iz Studia Kernel.

Kernelova je za svoje delo prejela več mednarodnih nagrad, med drugim že nekajkrat tudi Zlato pero za odličnost v komunikacijski praksi. Izredno aktivna je bila pri ponovni uveljavitvi IABC Slovenija, kjer je med letoma 2007 in 2008 zasedla tudi mesto predsednika. Ob imenovanju je povedala: »Položaj direktorja v mednarodnem izvršilnem odboru IABC je tesno povezan s širjenjem mednarodnih komunikacijskih standardov, kar je prednostna naloga združenja in ena glavnih nalog pri spodbujanju strokovnosti in pomena stroke. Po svojih najboljših močeh bom poskušala prispevati izkušnje slovenskih strokovnjakov in lasten pogled na stvar.«