• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Še dva meseca za oddajo prijav za nagrado Zlato pero

Združenje poslovnih komunikatorjev IABC Slovenija je prejšnji teden pripravilo izobraževalno delavnico o tem, kako napisati zmagovito prijavo za komunikacijsko nagrado Zlato pero (Gold Quill Award).

Na tekmovanje za nagrado Zlato pero je vsako leto prijavljenih več kot 1.000 komunikacijskih projektov iz več kot 30 držav. (Foto: arhiv IABC Slovenija)

Združenje poslovnih komunikatorjev IABC Slovenija je prejšnji teden pripravilo izobraževalno delavnico o tem, kako napisati zmagovito prijavo za komunikacijsko nagrado Zlato pero (Gold Quill Award). Za to mednarodno nagrado s področja komuniciranja se lahko potegujejo profesionalni komunikatorji, strategi, menedžerji in praktiki komuniciranja, posebna kategorija pa je namenjena tudi študentom. Prijave za nagrado Zlato pero 2012 je treba oddati najkasneje do 10. februarja 2012.

 


Kot pravijo v IABC Slovenija, nagrada ni namenjena le prepoznavanju odličnosti na področju odnosov z javnostmi, temveč zajema celovito polje v komunikacijah organizacijskega sveta. Slovenija je od leta 1993 osvojila 62 zlatih peres na svetovni ravni in 35 na evropski ravni.

Slovenska sekcija mednarodnega združenja IABC Slovenija je bila ustanovljena leta 1993. Od oktobra letos ima novo vodstvo, in sicer jo vodi Barbka Pečar, sicer namestnica direktorice v Studiu Kernel, ki je odgovorna tudi za finance združenja. Poleg nje so v upravi še nekdanja predsednica združenja Tamara Valenčič, odgovorna za razvoj, podpredsednica in članica uprave za članstvo Jasna Suhadolc in član uprave za komuniciranje Andrej Krajner.