• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Jesen je čas za nagrade, tudi za Prizmo

Bliža se Prizma, nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi.

Za nami je Zlati boben s številnimi nagrajenci in primeri dobre prakse. Nagrade je podelila tudi revija PR News. Pred nami pa je Prizma, nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Na razpis se lahko prijavite do ponedeljka, 18. oktobra 2010.
Letos bo Prizma še posebej svečana, saj bo zabeležila deseto obletnico prve podelitve. Nagrajenci bodo predstavljeni na svečanosti, ki bo v novembru zaznamovala 20 let delovanja PRSS.

Letos bo žiriji ponovno predsedovala Jadranka Jezeršek Turnes iz Konteksta, podpredsednik je Mitja Blagajac iz SPEM Komunikacijske skupine, člani pa Sabrina Povšič (RTV Slovenija), Nada Serajnik (Urad vlade RS za komuniciranje), Laura Štraus (Mladinska knjiga Založba), Marjeta Tič Vesel (Pristop), Tamara Valenčič (Si.mobil), nadomestni član pa je Sandi Salkič (Petrol).

Vsem prijaviteljem, ki se bodo s svojimi programi, prijavljenimi za PRIZMO 2010, naslednje leto potegovali še za prestižno zlato pero na mednarodnem tekmovanju IABC Gold Quill Awards, bo PRSS krilo polovico kotizacije. Avtor zmagovalnega komunikacijskega programa, ki bo dosegel največ točk med vsemi prijavljenimi primeri, pa bo s strani IEDC - Poslovne šole Bled, prejel kotizacijo za Young Managers Program ter brezplačno udeležbo na naslednjem SKOJ-u.