• Facebook
  • Twitter
  • RSS

16. SKOJ: Prizme in papirus podeljeni, prostovoljec leta znan

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) je na slavnostni podelitvi podelilo tri prestižne stanovske nagrade - prizmo, papirus in prostovoljec leta.

Dobitniki prizme za akcijo »Naša energija povezuje«

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) je na slavnostni podelitvi, ki je potekala v sklopu 16. SKOJ, je podelilo tri prestižne stanovske nagrade - prizmo, papirus in prostovoljec leta. Prizmo, nacionalno strokovno nagrado slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi, so prejeli družba Petrol in agencija Pristop za akcijo »Naša energija povezuje«, program krepitve duševnega zdravja med mladostniki »To sem jaz« Zavoda za zdravstveno varstvo Celje, akcija »Praznovanje 50 let Katrce«, ki jo je za Renault Nissan zasnoval Publicis Groupe Slovenija, in Petrolov komunikacijski projekt »Kodeks, vrednote družbe Petrol«.

Za Prizmo se je v letošnjem letu potegovalo 9 primerov.

Za papirus, nagrado za najboljše slovensko interno glasilo, se je letos potegovalo 12 primerov. Strokovna žirija je nagrado za
najboljši tiskani interni medij in najboljšo naslovnico podelila glasilu Obzornik Zavarovalnice Triglav. Elektronsko glasilo Telekoma Slovenije eskupaj je bilo razglašeno za najboljši elektronski interni medij, v kategoriji za najboljšo fotografijo pa je nagrado prejel Časomer, interni časopis družbe Mercator.

PRSS je na slavnostni prireditvi razglasilo tudi »Prostovoljca leta«. S prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše sta se posebej izkazala Jurij Moličnik (za leto 2010) in Teja Rajšp (za leto 2011).