• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Podelili nagrade HORUS 2012

Na včerajšnji podelitvi v Mariboru slovenskih nagrad za družbeno odgovornost (HORUS) so organizatorji nagradili zmagovalce razpisa.

Na včerajšnji podelitvi v Mariboru slovenskih nagrad za družbeno odgovornost (HORUS) so organizatorji nagradili zmagovalce razpisa. Slavili so UniCredit Banka Slovenija, Mariborski vodovod in Zobozdravstveni center Alfa Dental. Posebno priznanje in nagrado je prejela Barbara Antolič iz Hrvaške, posthumno priznanje pa gre Jožetu Kastelicu. Posebna priznanja so prejeli še Anton Komat, Zveza Potrošnikov Slovenije, Društvo novi Paradoks in tisti prebivalci Slovenije, ki se zavedajo svoje osebne in družbene odgovornosti.

Splošno posebno priznanje so prejeli še društvo Novi Paradoks, Slovensko društvo za kakovost življenja, Zveza Potrošnikov Slovenije in Anton Komat. Ocenjevalna komisija HORUS 2012 je podelila še posebno priznanje tistim prebivalcem Slovenije, ki se zavedajo svoje osebne in družbene odgovornosti.

Nagrade HORUS podeljujeta Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) in Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS), pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS dr. Danila Türka.

Na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2012 je prispelo 9 prijav.