• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Za nagrade horus prijavljenih 9 del in 6 kandidatov za posebna priznanja

Na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2012 je prispelo 9 prijav. Za nagrade, ki jih organizira Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) v sodelovanju z 19 podpornimi partnerji projekta, se tako poteguje 5 velikih, 2 srednje veliki in 2 majhni podjetji.

Za posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu so prispelo 3 prijave, 3 prijave pa za splošno posebno priznanje. Za nagrado horus za zavode prijav ni bilo, prav tako ni bilo prijav za posebno priznanje novinarjem. 

Finalisti bodo znani predvidoma 16. novembra 2012, nagrajenci pa v začetku decembra 2012. Takrat naj bi v Mariboru potekala tudi podelitev nagrad in posebnih priznanj. 

Nagrade horus bodo letos podeljene že četrtič, z razpisom pa želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope posameznikov, podjetij in zavodov k družbeni odgovornosti. 

Nagrada horus je del nacionalne strategije osveščanja za več družbene odgovornosti, ki jo na ta način izvajajo številna strokovno-interesna združenja v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO in PRSS