• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Med dobitniki nagrad Sabre tudi komunikacijska agencija MSL

Portal The Holmes Report je v Londonu razglasil zmagovalce tekmovanja s področja odnosov z javnostmi Sabre Awards. V regiji Srednje in Vzhodne Evrope (CEE) je bila za komunikacijsko svetovalno agencijo leta imenovana MSL.

»MSL je v zadnjih nekaj letih ohranil dvomestno stopnjo rasti v regiji CEE. Z vse večjim številom gospodarsko stabilnih držav v tem delu Evrope to ni preprosta naloga. Prizadevamo si, da veščine ekip v vseh državah na najboljši možni način prilagajamo zahtevam in rastočim potrebam naročnikov, ki so že dolgo nehali iskati zgolj agencije. Namesto tega iščejo odgovorne poslovne partnerje, ki jim lahko pomagajo ohraniti stopnjo poslovne rasti in predvsem zaščititi njihov ugled. Zelo nas veseli, da MSL vse pogosteje postaja njihova prva izbira,« je ob prejemu nagrade povedal Sebastian Hejnowski, izvršni direktor MSL za regijo CEE.

MSL (sicer del Publicis Groupe) ima pisarne v Sloveniji (kot del Publicis Groupe Slovenia), na Češkem, v Bolgariji in Romuniji, sedež pa ima v Varšavi.