• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Slovenski komunikatorji osvojili pet zlatih peres IABC

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je razglasilo prejemnike letošnjih nagrad zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med nagrajenimi projekti je tudi pet slovenskih.

Posebno nagrado (Award of Merit) za komunikacijsko vodenje sta dobila Rok Zgruševcem, vodja službe za korporativno komuniciranje v A1 Slovenija, in Blaž Ferenc, vodja komunikacij v A1 Slovenija, in sicer za interno komunikacijo ob preimenovanju Si.mobila v A1 Slovenija.

Nagrado v kategoriji korporativne družbene odgovornosti je prejela ekipa agencije za odnose z javnostmi Propiar, in sicer Nina Tomažin Bolcar, Julija Csipö in Nika Grašič. V kategoriji komunikacijskega izobraževanja (študentskih prijaviteljev) je nagrado dobila Študentska sekcija za odnose z javnosti (PRŠS) za organizacijo konference PR Teater.

Dve posebni nagradi (Award of Merit) pa je prejela Zavarovalnica Triglav. Prvo je dobila v kategoriji publikacij za tematsko številko interne revije »Obzornik: Depresija, pogovarjajmo se«. V kategoriji digitalnega komuniciranja pa so nagrado dobili za spletni portal »Vse bo  v redu«. Oba projekta pripravljajo v sodelovanju z agencijo za vsebinski marketing PM, poslovni mediji.