• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Trije slovenski piarovci z nagradami PRO.PR

Organizatorji regijske konference za odnose z javnostmi PRO.PR bodo tudi letos nagradili komunikacijske strokovnjake za njihov prispevek k razvoju stroke. Slovenski dobitniki nagrad so Sebastjan Šik (Luka Koper), Jasmina Roškar (Pošta Slovenije) in Aleš Udir (Iskratel).

Od leve proti desni: Aleš Udir, Jasmina Roškar in Sebastjan Šik.

Nagrade PRO.PR podeljujejo posameznikom, ki so na poseben način prispevali k razvoju in promociji odnosov z javnostmi. Letos bo ta čast doletela 21 komunikacijskih strokovnjakov iz regije in sveta. Med njimi so tudi slovenski predstavniki, in sicer Sebastjan Šik, vodja odnosov z javnostmi v Luki Koper, Jasmina Roškar, direktorica službe korporativnega komuniciranja v Pošti Slovenije, in Aleš Udir, vodja marketinga v podjetju Iskratel.

Svečana podelitev nagrad bo organizirana v sklopu petnajste konference PRO.PR, ki bo v Tuheljskih toplicah na Hrvaškem, in sicer med 6. in 9. aprilom 2017.

 »V čast mi je, da bomo 15. obletnico konference PRO.PR obeležili s svečano podelitvijo nagrad posameznikom, ki že vrsto let z ljubeznijo, trudom in znanjem aktivno spodbujajo pomen odnosov z javnostmi kot poklica, ki močno vpliva na razvoj socialnih razmer,« je izbor komentiral Danijel Koletić, predsednik organizacijskega odbora konference PRO.PR.