• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Letošnji PR teater v cirkusu komuniciranja

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) bo 15. novembra organizirala svoj največji projekt – PR teater, Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi. Za letošnjo izvedbo pravijo, da bo nekoliko drugačna, saj bodo vstopili v cirkus komuniciranja.

Ustvarjalci PR teatra zase pravijo, da so del nove generacije, ki brez strahu in z odprtimi misli vstopa v cirkus komuniciranja, kjer vse vidijo kot igro. Cilji njihovega nastopa so, da njihove delo in ideje izstopajo ter da so opazni v poplavi informacij.

S tovrstno konferenco želijo organizatorji študentom ponuditi dodatno znanje o dobrih praksah in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Tudi letos program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, kjer bodo sodelovali priznani slovenski in tuji predavatelji. Pri ŠS PRSS pravijo, da bodo z udeležbo na konferenci obiskovalci dobili znanje, ki povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve, obenem pa bodo pridobili nove ideje in poznanstva.

Številni strokovnjaki, med drugim tudi Aljoša Bagola in Jana Lutovac Lah, bodo spregovorili o življenju komunikologa, predstavili občinstvu, kaj je to »merchandising« ali kliping. Prav tako pa se bodo udeleženci seznanili z odgovornim oglaševanjem in s tem, kako deluje digitalno komuniciranje.