• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nagradi PRO.PR tudi slovenskima prejemnicama

V soboto, 9. aprila, so v okviru regijske konference za odnose z javnostmi PRO.PR, ki je bila tokrat v Bečićih v Črni gori, podelili nagrade posameznikom, ki delujejo na področju upravljanja komuniciranja za njihov prispevek k razvoju stroke.

Prejemnici nagrade PRO.PR iz Slovenije Petra Juvančič (levo) in Olga Pejovič.

Letošnji dobitnici nagrade PRO.PR iz Slovenije sta Olga Pejovič, strokovna sodelavka za odnose z javnostmi v zavarovalnici Adriatic Slovenica, in Petra Juvančič, direktorica službe za odnose z javnostmi v zdravstveni zavarovalnici Vzajemna.

Poleg dobitnic iz Slovenije so letošnji nagrajenci še Dragana Roter, Milica Đokić in Jelena Šarenac iz Srbije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski in Dijana Đerđ iz Hrvaške, Radoje Cerović, Marija Jovović in Danilo Kalezić iz Črne gore, Željka Bajramović, Nataša Aleksić in Selma Riđanović Kenović iz Bosne in Hercegovine ter Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Med dobitniki so tudi ugledni evropski strokovnjaki, in sicer Charles Skinner in Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije ter Peter N. Thier iz Avstrije.

Petnajsta konferenca PRO.PR bo na Hrvaškem v Krapinsko-zagorski županiji v Tuheljskih toplicah, in sicer med 18. in 20. majem 2017.