• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Med prejemniki nagrad PRO.PR tudi letos dve Slovenki

Nagrado PRO.PR, namenjeno posameznikom iz regije in sveta, ki so na poseben način prispevali k razvoju stroke odnosov z javnostmi, bosta med slovenskimi predstavniki letos prejeli Olga Pejovič, vodja oddelka za odnose z javnostmi v zavarovalnici Adriatic Slovenica, in Petra Juvančič, direktorica službe za odnose z javnostmi v zdravstveni zavarovalnici Vzajemna.

Organizacijski odbor za nagrade PRO.PR je še pred konferenco za odnose z javnostmi PRO.PR, ki bo med 7. in 10. aprilom 2016 v Bečićih v Črni gori, objavil dobitnike letošnjih nagrad.

Poleg že omenjenih slovenskih strokovnjakinj za odnose z javnostmi bodo nagrade PRO.PR prejeli še srbske predstavnice Dragana Roter, samostojna svetovalka za komuniciranje in marketing, Milica Đokić, vodja korporativnega komuniciranja pri Color Press Group, in Jelena Šarenac, direktorica korporativnega komuniciranja v Henklu Srbija, hrvaški strokovnjaki Martina Sokač Saraga, vodja odnosov z javnostmi na Hrvaški gospodarski zbornici, Goran Pivarski, vodja komunciranja in družbeno odgovornega poslovanja pri Microsoftu Hrvaška in BiH, in Dijana Đerđ, vodja odnosov z javnostmi v podjetju Porsche Hrvaška, črnogorski predstavniki Radoje Cerović, psiholog in komunikacijski strokovnjak, Marija Jovović, vodja odnosov z javnostmi na črnogorskem ministrstvu za izobraževanje, in Danilo Kalezić, vodja odnosov z javnostmi v družbi Porto Montenegro, trije strokovnjaki iz BiH Željka Bajramović, vodja marketinga v podjetju FIS, Nataša Aleksić, predstavnica odnosov z javnostmi na ministrstvu za zdravje, in Selma Riđanović Kenović, direktorica tržnega in korporativnega komuniciranja v banki UniCredit Bih, ter Makedonka Violeta Cvetkovska, svetovalka za odnose z javnostmi občine Karpos.

Med dobitniki so tudi ugledni evropski strokovnjaki, in sicer Charles Skinner, direktor agencije Your Reputation Matters London, Sukhjit Grewal, direktor za poklicni razvoj in članstvo pri britanskem društvu za odnose z javnostmi, Luisa Piazza, vodja marketinga v mestu Torino, in Peter N. Thier, direktor korporativnega komuniciranja pri Austrian Airlines.