• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Katarina Klemenc in Maja Oven prejeli nagrado PRO.PR

Na mednarodni konferenci odnosov z javnostmi PRO.PR, ki je konec tedna potekala na Malinski na hrvaškem otoku Krk, sta bili za svoje dolgoletno delovanje na področju upravljanja komuniciranja in odnosov z javnostmi nagrajeni tudi slovenski predstavnici, in sicer Katarina Klemenc, direktorica korporativnega komuniciranja v Leku, članu skupine Sandoz, in Maja Oven, direktorica tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi v družbi BTC.

Dobitnica nagrade PRO.PR Katarina Klemenc (skrajno desno). (Foto: PRO.PR)

Nagrade PRO.PR so bile letos v okviru konference PRO.PR podeljene četrto leto zapored, poleg  Katarine Klemenc in Maje Oven jih je prejelo še sedemnajst posameznikov iz regije, ki so s svojim delom in delovanjem prispevali k razvoju procesa upravljanja komuniciranja in odnosov z javnostmi. 

Na tridnevni konferenci je okrog 200 udeležencev prisluhnilo trinajstim predavanjem in se udeležilo treh delavnic.  Veliko pozornosti je pritegnila okrogla miza z naslovom »Vodilni mediji v digitalni dobi«, ki jo je povezovala Ivona Blagojević, urednica na črnogorski radioteleviziji. V razpravi so sodelovali Dorotea Lazanin Jelenc, hrvaška tv-voditeljica, Marjan Novak, direktor in odgovorni urednik slovenskega Marketing magazina, Ekrem Dupanović, odgovorni urednik Media Marketinga, in Robert Čoban, solastnik in predsednik srbske medijske hiše Color Press Group. Pogovarjali so se o vlogi medijev v digitalni dobi, izzivih pri ustvarjanju medijskih vsebin ter pomenu povezanosti in usklajenosti z družbenimi omrežji.

Dobitnica nagrade PRO.PR Katarina Klemenc (skrajno desno). (Foto: PRO.PR)
Maja Oven, prejemnica nagrade PRO.PR (na sredini), levo Marjeta Kirn Kljajič, direktorica agencije Nicha. (Foto: PRO.PR)