• Facebook
  • Twitter
  • RSS

10 let Sekcije za interno komuniciranje PRSS

Sekcija za interno komuniciranje (SIK), ki deluje znotraj Slovenskega društva za odnose z javnostmi, praznuje deseto obletnico delovanja. Leta 2005 je bila ustanovljena z namenom povezati strokovnjake, ki se v podjetjih in organizacijah ukvarjajo z izjemno pomembnim, a velikokrat prezrtim in manjvrednostno obravnavanim področjem komuniciranja.

(Foto: dreamstime)

Sekcija za interno komuniciranje, ki tekom leta organizira številna izobraževanja ter izmenjave mnenj in izkušenj, velja za eno od najbolj dejavnih sekcij znotraj PRSS. Sekcija je povezana z Evropskim združenjem za interno komuniciranje FEIEA, ki organizira tekmovanja za najboljše prakse na področju internega komuniciranja na različnih področjih, aktivno se vključuje v izvajanje programa osrednje letne konference SKOJ in sodeluje kadroviki in komunikatorji, znanimi pod imenom KOKA.

"Interno komuniciranje je postalo v zadnjih letih pomemben del odnosov z javnostmi. Povečan interes za interno komuniciranje je tudi posledica globalizacije, ki se izraža v različnosti zaposlenih: kulturni, etnični, generacijski. V internem komuniciranju iščemo ravnovesje med številnimi možnostmi, ki jih ponuja sodobna komunikacijska tehnologija in živimi medosebnimi odnosi, ki jih vzdržujemo s pomočjo različnih dogodkov in sestankov znotraj organizacij," so zapisali v sekciji.

Sekcija za interno komuniciranje k sodelovanju vabi nove člane. Prijave in več informacij je na voljo na [email protected]