• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Obogaten program Londonske šole za odnose z javnostmi

21. generacija udeležencev Londonske šole za odnose z javnostmi Slovenija (LSPR) začne z izobraževanjem 17. marca v Ljubljani. Izobraževalnemu programu LSPR konec maja sledita Šola družbene odgovornosti podjetij in Šola digitalnega komuniciranja.

Osnove medijskega prava in odnosi z mediji, upravljanje dogodkov in vodenje kreativnih timov, vodenje projektov in produkcija, produktno, krizno, interno in komuniciranje v družbenih omrežjih, retorika in nastop pred kamero so le nekateri izmed osemnajstih programskih modulov izobraževalnega programa LSPR Slovenija, ki ponujajo teoretična znanja podkrepljena z domačimi in tujimi primeri dobre prakse ter delavnicami, kjer se udeleženci sami preizkusijo pri kreiranju komunikacijskih vsebin. Program je letos obogaten še s predavanjem o protokolu in kreativnem pisanju.

26. maja 2015 vrata odpira Šola družbene odgovornosti podjetij, 2. junija 2015 sledi Šola digitalnega komuniciranja. Vsi trije izobraževalni programi zagotavljajo celovito in poglobljeno vsebino, o kateri predavajo priznani strokovnjaki in dolgoletni praktiki na svojem področju.