• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na 18. SKOJ-u o prihodnosti odnosov z javnostmi

Naslednji teden, 4. novembra 2014, se v Portorožu začenja 18. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi (SKOJ) v organizaciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). V ospredju dvodnevne konference je prihodnost – v odnosih z javnostmi in odnosov z javnostmi.

Na konferenci se bodo tako med drugim posvetili vprašanjem, kako ob nenehnih spremembah preživeti kot piarovec, ali je prihodnost poklica v digitalnem komuniciranju, kako v javnem sektorju komunicirati z javnostmi in kaj naj bi bili strokovnjaki z javnostmi v prihodnje.

O tem in drugih tematikah bodo govorili dr. Dejan Verčič( FDV), dr. Alenka Jelen (Univerza Stirling), dr. Nataša Logar Berginc (FDV), Russell Grossman (IABC), Scott Beaudoin (MSL Group, ZDA)Ezri Carlbach (IABC Europe), mag. Mojca Drevenšek (Consensus), Roni Kordiš (Had), Simon Korez (Ministrstvo za obrambo RS), Bojana Leskovar (Banka Slovenije), Denis Oštir (Pop TV), Iztok Verdnik (Semenarna), Branko Žibret (A. T. Kearney), Marjeta Tič Vesel (Pristop), Tamara Valenčič in Ana Plut (obe iz Si.mobila) in številni drugi.

Dvodnevni konferenčni program 18. SKOJ-a bo dopolnila slavnostna akademija ob praznovanju 20 let IABC Slovenija, 18 let SKOJ-a in 15 let nagrade prizme. V sklopu akademije bo potekala podelitev najvišjih slovenskih strokovnih nagrad s področja odnosov z javnostmi – prizem in nagrade za prostovoljca leta 2013.

Več o programu konference najdete na spletni strani SKOJ.